Moelvhallen og trening fremover

Postet av Moelven IL - Håndball den 9. Mar 2016

Moelvhallen og trening fremover.

Status pr i dag er som følger: vi kan bruke hallen ut sesongen, men den vil være stengt fra og med august 2016 og ut hele 2017. Dette var litt lengre enn vi hadde håpet og trodd, men det positive er at vi ikke må flytte ut rett etter påske.

Fra mai oppfordrer vi i styret til trening ute på beach-banene. Her kan alle trene - også de minste lagene og det er gratis å trene her.

Fra og med skolestart i august 2016 har vi pt. ordnet med treningstider på tirsdager og onsdager i gymsalen på Kilde. I tillegg har vi noe tid i gymsalen på Skarpsno, men her har vi ikke helt oversikten ennå. Planen er at de minste, dvs. tom. J 11 skal trene i gymsaler frem til hallen står ferdig.

Vi arbeider med noen alternative løsninger i nærområdet, men dersom vi ikke kommer i mål med det, må vi søke halltid i Brumunddal, på Nes og på Brøttum. Her er fristen 1. mai og vi får tildeling av treningstid en gang i juni. Før det tidspunktet vet vi derfor svært lite om hverdagen for de eldste lagene – dessverre. Vi skal imidlertid informere så snart vi vet noe mer.

Målet vårt er å opprettholde omtrent tilsvarende aktivitet neste sesong som vi har hatt denne sesongen. For de yngste som får trene her i Moelv er jeg ikke bekymret, det er verre for de eldste som får lengre reiseavstander og kanskje noe ukurante treningstider.

Håper dette besvarer noen av spørsmålene deres. Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.


OPPFORDRING TIL ALLE SOM KJØRER BIL - LEVERER OG HENTER TIL MOELVHALLEN.

KJØR FORSIKTIG!! Vis stor oppmerksomhet for alle barna - da det er litt uoversiktlig her og det er mange barn som ferdes.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline